Skip to main content

Webinar inspiratie

Antarctica:

Azië:

Noord-Amerika:

Zuid-Amerika:

  • Argentinië
  • Chili
  • Zuid Georgia

Ruud van Empel

‘Verdwalen in Groenland en noodgedwongen slapen op een rots, omdat het donker werd’

Ruud zag het levenslicht in 1969 en woont samen met zijn zoon in Bergeijk. Al jaren vol toewijding directeur en eigenaar van van Empel Inspecties en Advisering en directeur/mede eigenaar van van Empel Opleidingen en Training.
Werken ziet Ruud als zijn hobby. Vanaf zijn 25 ste levensjaar is Ruud besmet met het reisvirus. Veel reizen heeft hij alleen gemaakt en later heeft zijn vriendin Jolanda het virus overgenomen.

Samen hebben ze begin 2019 Never Stop Travelling opgericht. Als Ruud niet reist, droomt hij over reizen. Hij en Jolanda voelen zich overal thuis en in de wereld het meest. Daarnaast koestert Ruud de tijd met zijn zoon, sport hij, drinkt graag koffie en houdt van uit eten. Ruud is ongeneeslijk fan van KISS.

Ruud is veerkrachtig, past zich aan alle omstandigheden aan en weet tegenvallers om te buigen tot nieuwe mogelijkheden. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en heeft energie voor tien.

 ‘Slapen, zonder tent, op Antarctica’

‘KISS ontmoeten op een cruiseschip in the USA’

Jolanda Verdegaal

‘In Namibie, geen bereik, geen mensen, met een kapotte band, tot een oplossing komen.’

Jolanda zag het levenslicht in 1971 en opgegroeid in het buiten- en bosgebied van Luyksgestel. Nu woont ze met haar drie dochters in Eersel. Vanaf haar 25 ste levensjaar heeft ze van haar hobby fotografie, haar beroep kunnen maken. Zie www.jolandaverdegaalfotografie.nl

Vanaf haar veertigste is ze dit gaan combineren met ‘personal coaching en trainingen. Zie www.jolandaverdegaalcoaching.nl

In de relatie met Ruud heeft Jolanda de reiskoorts van hem overgenomen en reizen ze samen de wereld rond. Naast haar werk en hobby’s vindt Jolanda het belangrijk om tijd door te brengen met haar kinderen en vriendinnen, te sporten, vitaliteit, hapje en drankje en creatief bezig zijn. Jolanda is flexibel in denken en doen, waardoor ze rechtop blijft staan onder de meest barre omstandigheden. Ze is in het bezit van een stabiele innerlijke kracht en kan putten uit een bron van energie, die onuitputtelijk lijkt.

‘Helikoptervlucht boven New York’

‘Nieuwjaarsduik bij -30 graden in Noorwegen’