Skip to main content
Nieuws

Never Stop Travelling is aangesloten bij United Travel, wat betekent dat voor jouw reis?

Never Stop Travelling is aangesloten bij United Travel maar houdt dat nu precies in en wat betekent dat voor jouw reis of vakantie?

United Travel is een soft-franchise keten van ervaren en professionele reisadviseurs met ieder een uniek eigen product. Alle aangesloten Travel Agents profiteren van de collectieve voordelen van een keten maar wel met behoud van eigen identiteit. Zij zijn allen vakbekwaam met vele jaren ervaring in de reisbranche. Zij kunnen uw reis op maat perfect verzorgen. Never Stop Travelling biedt daarin de optimale beleving binnen jouw budget!

Je boeking wordt gemaakt onder het ANVR (5471) en SGR (3642) van United Travel welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152. United Travel heeft een eigen IATA afdeling in huis!

Standaard worden al onze reizen geboekt met dekking van het Calamiteitenfonds, wat houdt dat precies in? Stel, u bent zorgeloos op vakantie maar tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat uw reisprogramma wordt aangepast. Of dat u naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrekt u eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld.

Maar wie betaalt dat?
Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Kortom: Een door Never Stop Travelling geboekte reis, vakantie en/of weekendweg kent de optimale dekking, condities en voorwaarden.
Boek je reis dus VEILIG en ONBEZORGD bij Never Stop Travelling en ontvang, voor dezelfde prijs: gedegen reisadvies, begeleiding, kennis & expertise, persoonlijke service en geld-terug garantie! Zodat je met een gerust hart op reis kunt.

Daarbij kunnen wij ook zorgen voor je reisverzekering (per reis boekbaar of doorlopend) met de juiste dekking, de ene reis is immers de andere niet dus de juiste dekking kan van cruciaal belang zijn!

Andere labels van die vallen onder dezelfde organisatie zijn: The Travel Club, YourTravel en HolidayPlanners.

Leave a Reply