Skip to main content

Over ons

Na vele jaren van avontuurlijke en bijzondere reizen over de hele wereld, hebben Ruud van Empel en Jolanda Verdegaal hun passie voor reizen en hun gedreven ondernemerschap gecombineerd. Zij bundelen hun krachten in Never Stop Travelling, maatwerkreizen.

Maar liefst 72 landen kunnen Ruud en Jolanda afvinken op de wereldkaart, inclusief de Noord-en Zuidpool.

Never Stop Travelling is in hun leven geroepen omdat ze hun reiservaring graag willen inbrengen in jouw aanstaande avontuur.

Never Stop Travelling richt zich op:

Reizigers die bijzondere reizen willen maken, individueel en/of in groepsverband. Maatwerkspecialisten! Reisorganisaties, die ervaren globetrotters zoeken om gebieden te onderzoeken en in beeld te brengen. Mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij ook avontuurlijke reizen maken, een leuke vakantie of weekend weg, maar heb je er een hekel aan om alles op internet uit te zoeken? Zie je door de bomen het bos niet meer in een wereld vol verleidelijk aanbod? Of word je onzeker van alles wat aangeboden wordt? En twijfel je of je erop kunt vertrouwen dat het allemaal goed geregeld is? Kijk dan op de link Reisadvies. Wij informeren je graag!

Van een weekendje weg tot een complete wereldreis! Wij bespreken de mogelijkheden graag met je. Ga snel naar “Mijn vakantie” en wij gaan ons huiswerk doen!

Of ben jij eigenaar van een reisorganisatie? En ben je op zoek naar ervaren mensen om over jullie nog te onderzoeken reislocatie een eerlijk verslag uit te brengen? Zodat jullie klanten weten wat ze kunnen verwachten op de door jullie aangeboden reis. Kijk dan op Reisbegeleiding / Ontdekkingsreizen. Jullie toekomstige reis, onze uitdaging!

Ook voor persoonlijke ontwikkeling heeft Never Stop Travelling een uniek aanbod. Kijk dan op Verrijkingsreizen en lees hoe je een levens veranderende training kunt volgen onder begeleiding van Jolanda Verdegaal.

Never Stop Travelling bv is een zelfstandige onderneming en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471, Calamiteitenfonds en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152.

Antarctica:

Australië:

  • Enige werelddeel wat wij tot op heden, niet bereisden.

Zuid-Amerika:

Ruud van Empel

‘Verdwalen in Groenland en noodgedwongen slapen op een rots, omdat het donker werd’

Ruud zag het levenslicht in 1969 en woont samen met zijn zoon in Bergeijk. Al jaren vol toewijding directeur en eigenaar van van Empel Inspecties en Advisering en directeur/mede eigenaar van van Empel Opleidingen en Training.
Werken ziet Ruud als zijn hobby. Vanaf zijn 25 ste levensjaar is Ruud besmet met het reisvirus. Veel reizen heeft hij alleen gemaakt en later heeft zijn vriendin Jolanda het virus overgenomen.

Samen hebben ze begin 2019 Never Stop Travelling opgericht. Als Ruud niet reist, droomt hij over reizen. Hij en Jolanda voelen zich overal thuis en in de wereld het meest. Daarnaast koestert Ruud de tijd met zijn zoon, sport hij, drinkt graag koffie en houdt van uit eten. Ruud is ongeneeslijk fan van KISS.

Ruud is veerkrachtig, past zich aan alle omstandigheden aan en weet tegenvallers om te buigen tot nieuwe mogelijkheden. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en heeft energie voor tien.

 ‘Slapen, zonder tent, op Antarctica’

‘KISS ontmoeten op een cruiseschip in the USA’

Jolanda Verdegaal

‘In Namibie, geen bereik, geen mensen, met een kapotte band, tot een oplossing komen.’

Jolanda zag het levenslicht in 1971 en opgegroeid in het buiten- en bosgebied van Luyksgestel. Nu woont ze met haar drie dochters in Eersel. Vanaf haar 25 ste levensjaar heeft ze van haar hobby fotografie, haar beroep kunnen maken. Zie www.jolandaverdegaalfotografie.nl

Vanaf haar veertigste is ze dit gaan combineren met ‘personal coaching en trainingen. Zie www.jolandaverdegaalcoaching.nl

In de relatie met Ruud heeft Jolanda de reiskoorts van hem overgenomen en reizen ze samen de wereld rond. Naast haar werk en hobby’s vindt Jolanda het belangrijk om tijd door te brengen met haar kinderen en vriendinnen, te sporten, vitaliteit, hapje en drankje en creatief bezig zijn. Jolanda is flexibel in denken en doen, waardoor ze rechtop blijft staan onder de meest barre omstandigheden. Ze is in het bezit van een stabiele innerlijke kracht en kan putten uit een bron van energie, die onuitputtelijk lijkt.

‘Helikoptervlucht boven New York’

‘Nieuwjaarsduik bij -30 graden in Noorwegen’