Skip to main content
Reisadvies

Ruud van Empel en Jolanda Verdegaal van Never Stop Travelling nemen jullie bij de hand en adviseren jullie graag over de landen van jullie dromen.

Welk visum heb je nodig en hoe regel je dat?
Wat kan je wel of niet doen in een land met een volledig andere cultuur? Hoe ga je om met de soms onherbergzame gebieden?
Hoe stel je je op als je op een continent bent, waar de mens niets te zeggen heeft, maar waar de natuurlijke elementen regeren?
Wat is handig om van te voren in je koffer te stoppen en wat kan je makkelijk ter plaatse kopen?
Hoe zijn de wegen in een bepaald land, kan je er probleemloos een auto huren?
Wat moet je vooral wel doen en waar moet je niet intrappen? Welk gebied is veilig en waar kan je beter wegblijven?
Never Stop Travelling geeft antwoord op al je vragen.

Ruud en Jolanda spreken als doorgewinterde reizigers uit eigen ervaring. Ze hebben al veel aan den lijve ondervonden in de 80+ landen die reeds zijn bereisd door hun. Ze kennen de wegen van de verste uithoeken van de wereld, ze hebben de meest hobbelige wegdekken bereden en geven je een realistisch beeld van de reis. Ze weten hoe lang je erover doet om van A naar B te komen en of je onderweg je proviand en benzinetank kunt aanvullen.
Na een gesprek met Ruud en Jolanda kom je niet meer voor onaangename verassingen te staan.
Van een reis waarvoor je mogelijk jaren spaart, wil je optimaal genieten.
Never Stop Travelling helpt je bij het maken van juiste keuzes, denkt mee over welke reis het beste past bij jouw persoonlijkheid. Individueel of liever georganiseerd, actief, cultuur of beiden? Een warm of koud klimaat? Never Stop Travelling kent niet alleen de weg in de wereld, maar weet ook de weg in de reisbranche goed te vinden. Maatwerkspecialisten vanuit passie!

Never Stop Travelling bv is een zelfstandige onderneming en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152.

Met advies van Never Stop Travelling voorkom je dat je achteraf zegt: ‘Hadden we maar…’

Neem contact op
Partners

Om tot een uiteindelijk reisplan te komen, benadert Never Stop Travelling hun (lokale) partners om tot één of meerdere reisvoorstellen te komen. Alles persoonlijk en op maat.

De specialisatie van Never Stop Travelling ligt voornamelijk in bijzondere bestemmingen. Never Stop Travelling kan je adviseren van de Noordpool tot de Zuidpool en alles wat daar tussenin ligt. Ruud en Jolanda gaan graag samen met jou op onderzoek naar jouw ideale droomreis.

De enige manier om wensen van je Bucketlijst af te kunnen strepen is DOEN en GAAN!

Neem contact op