Skip to main content

Jordanië 2005 visite bij zus Lidwien en partner Luc voor de geboorte van mijn neefje Xavier. Ze wonen er een aantal jaren en werken als dierenarts bij het Royal house of Jordan.

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

Mount Nebo. Citadel; Romeinse ruïnes in Amman, gebouwd in de 2e eeuw. Amman; de stad van de 7 heuvels; heeft 1,5 miljoen inwoners. Romeins theater, nationele gerecht Mansaf. Mount Nebo; kruis van Jezus met slang eromheen; is “het artsen-teken”.

Dode zee met modder insmeren is heel gezond; zitten veel mineralen in die gezond zijn voor je huid. Petra; erg indrukwekkend. Op kameel rijden. thee drinken. Ash-Shawbak casttle. Ammam; via: oud dorpje Dana – Al karak – Madaba mooie dag met erg afwisselend landschap naar Jarash. Jordanie is een geweldige en heel bijzondere Arabische bestemming met vele mogelijkheden. Het is heel divers en er is veel te zien en beleven. Je kunt er goed zelf rondrijden. In het bijzondere de cultuur en bezienswaardigheden zoals het imposante Petra, de dode zee en de woestijn.

Leave a Reply