Skip to main content

Indonesië september 1996 Java en Bali backpacken in 3 weken!

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

Van Jakarta; drukke stad met de locale bus naar Borobudur; werelds grootste boeddhistische monument. Yogyakarta: Kraton, waterpaleis, sultan palace, Prambanan; hindoeïstisch tempelcomplex. Bromo krater bij zonsopgang. Lovina Beach even ontspanning. Met scooter de Lovino toch gereden: met gitgit waterval, Hindoe tempel, paar meren en watervallen en de Holy hotsprings in Banjar.

Yogjakarta bezoeken we een teak houten meubelmakerij. Via een Nederlandse meubel importeerder, waar ik werkzaam ben op dit moment, komen we op uitnodiging hier terecht. We laten gelijk een vrachtwagen komen om onze aankopen naar Nederland te laten verschepen.

Ook: vissen, snorkelen, dolfijnen spotten, hanengevecht. Indonesië is een bijzondere bestemming met vele mogelijkheden; veel te zien en beleven en goed zelf rond te reizen voor een redelijk budget. Er is zijn veel bijzondere bezienswaardigheden, heerlijk eten en veel cultuur. Ga zeker een aantal eilanden bezoeken naar eigen wens meer of minder toeristisch. Wij hebben verschillende opties met verschillende touroperators.

Leave a Reply