Skip to main content
Onze klanten op reis

Nepal: een unieke ervaring om nooit te vergeten 

Deze twee Kempische reisliefhebbers wisten het zeker – wij móeten Nepal een keer gezien en ervaren hebben. Daarom namen ze contact op met Never Stop Travelling. Dit is hun reisverhaal!

Van wens naar werkelijkheid 

“Lekker in het zonnetje in onze eigen tuin ontvingen we Jolanda van Never Stop Travelling. We hadden al langer de wens om naar Nepal te gaan en door het land heen te trekken. Nepal heeft altijd al een bijzondere aantrekkingskracht op ons gehad. Jolanda heeft ons geholpen om deze wens concreet te maken. Aan de hand van onze wensen is ons reisschema helemaal op maat samengesteld. Het zou dan eindelijk gaan gebeuren! Met een op maat gemaakte inpaklijst van Jolanda op zak konden we aan de slag en ons voorbereiden op onze reis van drie weken naar Nepal.”

Op naar Nepal!

“Daar gingen we dan… Het was geen straf om Nederland in oktober drie weekjes te verlaten. De aankomst verliep dan wel niet geheel vlekkeloos, door de weersomstandigheden moesten we uitwijken naar India, waardoor we vertraagd in Nepal aankwamen. Dit is natuurlijk overmacht en onderdeel van het avontuur!”

“We hebben van alles gezien en meegemaakt; van ongerepte jungles tot de drukte van grote steden. Een erg mooie trekking met een fijne enthousiaste en zorgzame gids, die ook het simpele en eenvoudige eten tot een waar feest en uniek evenement maakte. Ook de hotels en transfers waren perfect geregeld. We hoefden ons nergens zorgen over te maken en konden volop genieten.”

“De dagen om vrij te besteden waren ook heel fijn. We konden zelf bepalen wat we die dag wel of niet wilden doen.  Daarbij was het weer gedurende onze trekking fantastisch, strak blauwe lucht en daardoor zagen we schitterende uitzichten op en over het Himalaya gebergte.”

De volgende droomreis 

“We hebben de smaak nu echt te pakken. Je was vergeten te zeggen dat reizen verslavend is! Volgend jaar gaan we zeker weer op reis met Never Stop Travelling. We weten dat zij aan de hand van onze wensen een nieuwe droomreis voor ons zullen samenstellen.”

Als het fotoboek klaar is gaan we samen nog eens gezellig napraten en Nepal-ervaringen delen. We zijn het er over eens: Never Stop Travelling, because life is short and the world is huge!”

Leave a Reply