Skip to main content
Onze klanten op reis

Ook voor een weekje Milaan, Never Stop Travelling

Lotte en Rik gingen een weekje naar Milaan en zagen door de bomen het bos niet meer en vroegen Never Stop Travelling om hulp.

Als verre reizen specialist kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een weekje weg, in dit geval; het gezellige Milaan.

Onze keuze viel op Milaan, een leuke stad die we graag eens samen wilde verkennen.

Never Stop Travelling bood ons een Segway tour aan, dat was echt super gaaf en een erg leuke manier om enkele delen van de stad te verkennen. Blij dat we dat gedaan hebben ondanks dat onze ouders dit eigenlijk niets vonden. Zelf ben ik (Rik) voetballiefhebber en hebben we ook het voetbalstadion van Milaan bezichtigd, super bijzonder om in het stadion van zo’n topclub rond te lopen.

Dagje hop on hop off, erg leuk voor de eerste dag. Je hebt dan al snel een goede indruk van de stad en je kunt uitstappen waar je wil. Wij deze dat bij de highlights. Dan alles verkennen en op naar de volgende halte. Daarbij krijg je in zo’n bussen ook nog interessante informatie mee tijdens de rit. Elke paar minuten komt er een, dus wachten duurt nooit lang.

Never Stop Travelling had een goed, gezellig en hip hotel voor ons geselecteerd. Met een metro station op korte afstand en daardoor waren we snel in hartje centrum.

Een van onze hoogtepunten, die Never Stop Travelling voorstelde; was een dagtocht naar het Comomeer, was wel een beetje koud maar ook hier is het winter. Leuke afwisseling; de rust van de natuur met het contrast van een drukke stad.

Italië staat natuurlijk ook bekend om het overheerlijk eten, gezelligheid en heerlijke drankjes. Dus wij hebben heerlijk genoten van de lekkere Italiaanse keuken.

Onze laatste dag was het meer wat minder maar er zijn veel leuke musea e.d. dus we hebben ons prima vermaakt, we zouden zo nog een week langer willen blijven.

Dank aan Never Stop Travelling voor de leuke week, vol afwisseling met gezellig hotel en verrassend leuke en afwisselende activiteiten.

 

Never Stop Travelling

“Als wij weer op pad gaan, kloppen we zeker weer aan bij Never Stop Travelling”. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Leave a Reply