Skip to main content
Onze klanten op reis

Met de familie door Thailand, prachtig!

Met ons hele gezin op volledig verzorgde rondreis door Thailand, echt een grandioos avontuur!

Thailand was niet het eerste waar we aan gedacht hadden maar uiteindelijk, na het zien van het voorstel van Never Stop Travelling, wel hetgeen wat ons enorm aantrok. Oud- en nieuw vieren in Thailand met fantastisch weer. Een prachtig land en een zeer afwisselende reis met zon, zee en strand want dat kan ook prima in Thailand maar vooral ook genieten van de Thaise cultuur, het leven in de jungle tussen de apen; alles was geweldig, genieten en heel indrukwekkend.

We waren verwend met schitterende hotels en resorts, hiervan kun je alleen maar dromen.

De Aziatische/Thaise keuken is helemaal top, veel vers eten en tel daarbij op de vele lokale kruiden en je eten is een en al genieten.

We vaarden met een bootje naar eilanden; vele droombeelden, waarvan we nog lang zullen nagenieten! Niet alleen wij maar ook onze kinderen.

Bangkok is normaal erg hectisch maar nu was het daar vanwege de kerst en oud- en nieuw een stuk rustiger, dat was wel erg aangenaam en zeker een aanrader om juist in die periode deze stad te bezoeken.

Fietsen door Bangkok, een waar avontuur, wat we een van de hoogtepunten vonden. Ook namen we regelmaat de Tuk Tuk, erg fijn en een beleving op zich, elke keer weer.

Wat te denken van de Skybar in Bangkok, hier zie je pas echt hoe groot deze stad is.

we vonden het heel fijn en noemenswaardig dat onze chauffeurs en gidsen overal netjes op tijd waren, dit was echt top geregeld door Never Stop Travelling.

Wij waren echt onder de indruk hoe vlot en kalm alles verliep, tot in de puntjes geregeld.

Wat ons ook opviel dat het allemaal zeer vriendelijke mensen zijn in Thailand. Toeristen staan hier echt op nummer 1.

In Phuket, aan de zee, was het iets warmer en daar hadden we ook de verkoeling van de zee, echt heerlijk genieten in december!

Never Stop Travelling

Heel goed geregeld: heel blij mee.

“Hebben jullie nog suggesties wat anders, beter, meer en/of minder kan/mag, voor ons”, nee zeker niet; we gaan jullie aan bevelen bij anderen. Dank voor alles!

Het was meer dan ik had verwacht….

Leave a Reply