Skip to main content

“Never Stop Travelling Approved”, onze eigen Erkenning! Als wij van mening zijn dat uw locatie/organisatie grandioos is, komt u aanmerking voor de “Never Stop Travelling Erkenning”.  We reiken deze erkenning persoonlijk uit, aansluitend komt u in ons “Never Stop Travelling Approved” bestand komt te staan! En als deze reisspecialisten “Approved” zeggen dan is dat zo, geen twijfel meer mogelijk! Als je deze erkenning vergelijkt met systemen zoals Tripadvisor, waarin met een soort van punten gewerkt wordt, kent deze erkenning een persoonlijke uitreiking!

Hoe komt u in aanmerking voor deze erkenning:
Bezoeken we tijdens onze reizen uw locatie en/of organisatie en wij ervaren dit als geweldig, zullen wij ter plaatse over gaan tot het uitreiken van de “Never Stop Travelling Erkenning”! U kunt niet wachten tot wij aankomen en u heeft echt iets interessants te bieden? Nodig ons uit en wij bezoeken uw locatie/organisatie graag. Onze beoordelingscriteria bespreken we graag met u.

Voor wie:

  • Overnachtingslocaties, zoals Hotels, B&B’s, Campings e.d.
  • Touroperators
  • Restaurant of andere eetgelegenheid
  • Aanbieders van diensten voor reizigers, zoals dagtrips, fietsenverhuur, gidsen e.d.
  • Heeft u iets wat u openstelt voor reizigers/toeristen, denk hierbij aan wijngaard, opvang voor wilde dieren, winkel/shop e.d.

De Never Stop Travelling Erkenning, en dan?
Deze prachtige erkenning mag natuurlijk niet ontbreken nabij of in de entree van uw organisatie! Een herkenningspunt voor reizigers! Persoonlijke uitreiking inclusief foto met u en eventueel uw medewerkers. Vermelding op onze website en uiteraard profiteert u mee van een vermelding in onze, goed gelezen, blogs. Daarbij vermelding op de Never Stop Travelling social media kanalen, met groot bereik. Voldoende redenen om in het bezit te komen van deze schitterende erkenning!

Wanneer kunnen we u komen bezoeken?

Leave a Reply