Skip to main content

Met oa een bezoek aan de Berggorillas in Volcanoes National Park, grensgebied Kongo, Oeganda en Rwanda. Overnachtingen: Kigali

27 juli t/m 6 augustus 2003

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

Rwanda is een prachtig land in Afrika, gelukkig is het land na de Genocide (waarvan de sporen nog steeds te zien zijn) weer in rust, en biedt het vele mogelijkheden. Wat te denken van een trekking naar de Berggorillas!

Leave a Reply