Skip to main content
ActiefAvontuurlijkBackpacken

Van noord naar zuid door Vietnam

Backpacking door Vietnam met stop-over op de in het prachtige Singapore!

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

1 september t/m 3 oktober 2002: Vietnam verkennen zonder plannen. Voorafgaand twee daagjes doorbrengen in het hete en vochtige Singapore. Prachtige stad met vele mogelijkheden en leuke bezienswaardigheden, denk aan: China Town, Botanic Gardens, Food & Fish markets…… Geslapen in The Royal Peacock Hotel.

Vervolgens op naar Vietnam, vanuit Singapore gevlogen naar Hanoi. Drie weken later een retourvlucht vanuit Ho Chi Min naar Amsterdam, daar tussenin was er niets geregeld.
Uitstapjes naar o.a.:
Sapa
Ha long bay
Da Nang
Hue
Hoi An
Nha Trang
Ho Chi Min
Chi Cu Tunnels
Mekong Delta trip
enz. enz. enz.

Vietnam is prachtig maar zeker ook toegankelijk, erg goedkoop maar met de juiste inzichten kun je er prima eten en drinken!! Wel warm en vochtig. Prima bakcpack land!! Foto’s laten te wensen over qua kwaliteit maar wat wil je met een van de eerste Kodak digitale camera…….

Leave a Reply