Skip to main content

Kamperen in de wildernis van Kenia & Tanzania!!

Groepsrondreis met Afriesj reizen (nadien opgegaan in Koning Aap reizen).
Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

7 augustus t/m 28 augustus 2003: Op reis in de (omgebouwde) vrachtwagen, prima vervoersmiddel in Afrika. Reizen in een groep kent z’n voordelen maar zeker ook z’n nadelen. Geweldige kok (Bush cooking!) Behati, ik zal deze overheerlijke bushmaaltijden nooit vergeten. Afsluitend (wild)etentje in: Carnivore Restaurant in Nairobi Kenya. Afrika heeft mijn hart gestolen, schitterend…………….

Never Stop Travelling boekt graag jouw Afrika avontuur!

Leave a Reply