Skip to main content
CamperreizenRoadtrips

Camperrondreis Ierland + Engeland

Camper rondreis door het prachtige en afwisselende Ierland!

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

Camper gehuurd bij van Slingerland in Eindhoven, een Rimor met slaapbakkie boven het stuur. Afreisd naar Calais en over naar Dover. Vervolgens over vanuit Engeland (Pembroke) naar Ierland (Rosslare). Ierland is schitterend, ruig, onstuimig (ook qua weer) maar vooral relaxed maar dat dan weer met uitzondering van Belfast. Maar ja, Noord Ierland is een wereld van verschil met de rest van Ierland. Rondje Ierland gereden met diverse hoogtepunten. Op terugweg in Engeland nog een bezoekje gebracht aan Stonehenge, zeer zeker de moeite waard als je eens in de buurt bent. Ierland mag er zijn qau vakantieland, vooral rondtrekken als je er naar toe gaat!

Ierland is een geweldig land, Never Stop Travelling biedt verschillende mogelijkheden aan om in dit land rond te reizen!

Leave a Reply