Skip to main content
AvontuurlijkPoolgebiedenRoadtrips

Wintertrip in het zuiden van IJsland

Winter uitstapje naar het prachtige/bijzondere IJsland…..

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

23 februari t/m 2 maart 2006: Kort uitstapje voor de geboorte van Remco (10 mei 2006). IJsland in de winter is prachtig maar vooral volledig uitgestorven qua toerisme! Helaas was er deze winter wienig tot geen sneeuw gevallen, dus geen witte landschappen maar wel als bijkomend voordeel dat alles zeer goed bereikbaar was. “alleen op de wereld”. Tevens genoten van een prachtig schouwspel “het noorderlicht”, SCHITTEREND!! IJsland is en blijft gewoon PRACHTIG!!

Never Stop Travelling heeft veel ervaringen opgedaan in het avontuurlijke IJsland en organiseren/boeken graag jouw IJsland-avontuur, het mooiste land van Europa!

No Comments

Leave a Reply