Skip to main content

Op IJsland na, het mooiste land van Europa! Noorwegen!

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

15 juli t/m 5 augustus 2005: Met eigen auto, tent en equipment door Noorwegen.

Over van Hirsthals (Denemarken) naar Oslo, retour via Kristiansand naar Hirsthals. Verder in Noorwegen niets geregeld….”we zien wel”. Uiteraard de diverse hoogtepunten van Noorwegen gezien. Ook nog op de Lofoten geweest. Noorwegen is relaxed erg toegankelijk en fotogeniek! Straalt rust uit. Prachtig land.

Never Stop Travelling heeft veel ervaringen opgedaan in Noorwegen en kunnen je prima adviseren om jouw Noorwegen-droom om te buigen naar realiteit!

Leave a Reply