Skip to main content

Camperrondreis in Frankrijk, onder het motto we zien wel waar we uitkomen….

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

1 t/m 27 augustus 2009: Doelstelling is in principe wel de Alpen en de Pyreneeën. Camperhuur bij Ridderbeks in Echt: Hymer B528 CL. Deze ronde ging de renfiets mee en zijn er diverse beklimmingen gedaan o.a.

  • L’Alpe d’Huez
  • Col du Telegraph
  • Col du Tourmalet
  • Mont Ventoux
  • Portet d’Aspet, hier kwam Fabio Casartelli om op 18 juli 1995
  • en diverse andere beklimmingen

Voor de rest Frankrijk eens goed bekeken en verkend. Frankrijk komt niet meteen in me op als vakantieland maar is toch wel erg mooi. Bekijk de foto’s maar eens.

Never Stop Travelling biedt ook Camperrondreizen aan!

Leave a Reply