Skip to main content
Naar de zonOp vakantie

Casita-vakantie op La Palma

Vanwege een goed bevallen trip in 2007, nogmaals Casita-huur op La Palma…….

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

18 t/m 27 februari 2009:  Wederom casitahuur, dit maal via Oceaan Zicht. Prima geregeld. Wederom een HEERLIJK verblijf op dit prachtige eiland.

Never Stop Travelling boekt graag jouw La Palma vakantie!

Leave a Reply