Skip to main content
CamperreizenNaar de zonOp vakantieRoadtrips

Camperrondreis: Oostenrijk + Slovenië + Kroatië

Niks boeken, gewoon rijden, we zien wel…….. Camperrondreis!

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

12 juli t/m 6 augustus 2008:  Bij Louwers in Oss een Arto camper gehuurd. Via Oostenrijk (Sell am See), met veel regen, doorgetrokken naar Slovenië. Omgeving Bled, schitterend National Park met prachtige meren!! Doorgetrokken naar Kroatië, via Zagreb de kust opgezocht en doorgetrokken tot aan Dubrovnik. Kroatië is mooi, m.n. in de binnenlanden nog veel te zien van de oorlog, maar is ook warm. Ik bedoel erg warm. Ik bedoel heet zelfs. Leuke rondreis waarin veel leuke plaatsjes en bezienswaardigheden aangedaan zijn. Relaxed……..

Never Stop Travelling biedt ook Camperreizen aan!

Leave a Reply