Skip to main content

Wandelen en heel veel planten en bloemen op Madeira!

20 t/m 31 maart 2008: Verblijf in Aparthotel, Oasis Atlantic, locatie: Canico

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

Madeira is een prachtig eiland!! Heerlijk eten, schitterende landschappen en uitzichten, fotografie, uitstapjes enz. enz. Wandelparadijs……

Never Stop Travelling boekt graag jouw vakantie op dit geweldige Eiland!

Leave a Reply