Skip to main content

Nijlcruise combinatie: Hurghada, Luxor, Aswan, Karnak, Valley of the KINGS, oftewel Egypte…..

18 t/m 26 februari 2003: Zomer in de winter! Tussendoortje Egypte, zeer zeker de moeite waard. Ogen en bek vol open van verbazing wat de oude Egyptenaren allemaal de grond uit gestampt hebben……schitterend! De piramides ontbraken maar voor de rest……TOP!!

Toen wij deze reis maakte was het schrijven van een (reis)blog nog niet aan de orde. Vandaar dat het merendeel van dit blog bestaat uit beelden! Natuurlijk heeft Never Stop Travelling ook deze (reis)ervaringen meegenomen naar Nederland en zijn boekingen naar deze bestemming door ons te maken! Wij reizen, u toch ook? Never Stop Travelling adviseert u graag naar de mogelijkheden op deze bestemming! Aangesloten bij United Travel, alles goed en betrouwbaar geregeld!

Egypte een bijzondere bestemming met vele mogelijkheden, relaxing maar wat te denken van de bouwwerken van de Oud-Egyptenaren.

Leave a Reply