Skip to main content
Nieuws

Vertrouwen in reizen en vakanties komt weer terug!

Never Stop Travelling ziet weer positieve bewegingen in de reisbranche! Een actieve reis of een relaxte vakantie is natuurlijk meer dan alleen maar weg zijn, we hebben in ons (drukke) bestaan ook allemaal ontspanning nodig. Zeker na inmiddels twee jaar van leven met restricties en beperkte mogelijkheden om weer eens op de “reset knop” te drukken! Reizen verrijkt je leven…

We gaan weer steeds meer reizen, avonturen beleven, dromen najagen, nieuwe paden verkennen en grenzen verleggen! Wij zien en spreken weer vele mensen die aan het informeren zijn naar de mogelijkheden en vele maken hun plannen ook weer concreet middels boekingen! Natuurlijk is het van belang om goed voorbereid op pad te gaan maar er zijn mogelijkheden genoeg.

Wij kijken graag met je mee naar de (inreis)maatregelen van je bestemming(en) en de dekking van je reisverzekering. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen hebben nu ook dekkingen opgenomen in geval van Corona, daaraan zitten vaak nog wel wat aanvullende maatregelen maar wij informeren je daarover graag. De reisadviezen van de overheid zijn allemaal goed en overzichtelijk terug te vinden op Nederland Wereldwijd. Dit zijn vaak adviezen en staan niet altijd in verhouding met de situatie(s) ter plaatse. Never Stop Travelling heeft wereldwijd veel lokale contacten en kan je altijd goed adviseren over de (reis) situaties ter plaatse, daarin houden we natuurlijk altijd rekening met de adviezen die onze overheid afgeeft. Er is meer mogelijk dan je doet vermoeden.

Belangrijk is natuurlijk dat je je reizen/vakanties onder de juiste voorwaarden en met de optimale dekkingen boekt, hiervoor is Never Stop Travelling aangesloten bij United Travel. Wat dit betekent voor jouw reis lees je HIER.

Om er zeker van te zijn dat we onze klanten onbezorgd op pad kunnen sturen zijn we zelf (natuurlijk) ook op onderzoek uitgegaan om te kijken hoe het reizen er uitziet in deze wereldwijde pandemie. Deze ervaringen zetten we nu in om onze klanten goed, veilig en onbezorgd op weg te helpen.

Wij reisden in afgelopen twee jaar naar:

Inspiratie opdoen voor jouw volgende avontuur, kijk zeker eens rond in onze inspirerende reisblogs vol met interessante bezienswaardigheden en nuttige informatie.

Heb jij ook zin om weer andere culturen te snuiven, magische plekken te bezoeken en nieuwe herinneringen te maken? Wij bieden je de optimale beleving binnen jouw budget.

Waarom zelf je vakantie regelen, in deze veranderlijke tijd?
Boek je reis VEILIG en ONBEZORGD bij ons en ontvang: gedegen reisadvies, begeleiding, kennis & expertise, persoonlijke service en geld-terug garantie! Zodat je met een gerust hart op reis kunt.

Persoonlijk Reisadvies op ons kantoor, bij jou thuis en/of online via Microsoft Teams of Zoom!

Never Stop Travelling, because life is short and the world is huge…

Leave a Reply