Skip to main content
Nieuws

Ga digitaal mee op reis met ons!

Sinds een paar weken staat de wereld op z’n kop, maar voorzichtig durven we al te dromen van een wereld ná corona. Om jou alvast inspiratie te geven voor wanneer reizen weer mogelijk én verantwoord is nemen wij je iedere week mee naar een andere droombestemming. Lekker vanaf je eigen bank!  

Reiservaringen delen tijdens webinars

Middels zogenaamde webinars praten wij je in ongeveer een halfuurtje bij over telkens een andere bestemming. Dankzij de app Zoom is onze presentatie eenvoudig te volgen en kunnen we ook makkelijk jouw vragen beantwoorden. We krijgen veel leuke reacties hierop die ons enorm veel energie geven om door te gaan. Vandaag willen we even terugblikken op onze eerste drie digitale bestemmingen, maar kijken we ook vooruit naar de (zeer) nabije toekomst. Never Stop Travelling – als het niet echt kan, dan maar digitaal! 

Spookstad Tsjernobyl

In onze eerste webinar namen we zo’n 30 geïnteresseerde kijkers mee naar de 30 kilometer-zone van de ontplofte kernreactor van Tsjernobyl. Dit was onze laatste bestemming voordat we niet meer mochten reizen. Het lag dus nog vers in ons geheugen. Je ziet verlaten gebouwen die al decennia niet meer in gebruik zijn: brandweer, politie, een kinderopvang… Tsjernobyl voelt echt als een buitenaards stukje aarde!  

Ethiopië – Het verborgen geheim van Afrika 

Ethiopië wordt ook wel het best bewaarde geheim van Afrika genoemd en wij kunnen wel zeggen dat wij daar helemaal achter staan. Het land is rijk aan cultuur, maar ook aan prachtige en diverse natuurlandschappen. De laatste keer dat wij Ethiopië bezochten maakten we het kerstfeest mee in Lalibela, een plek die dan transformeert in een waar bedevaartsoord voor duizenden gelovigen. Een onbeschrijflijk gezicht! Dit was onze tweede webinar; lekker op zondagmiddag, zodat sommige bezoekers lekker buiten in het lentezonnetje deelnamen. 

Stedentrip Sint-Petersburg

Wist je dat je sinds oktober vorig jaar een gratis visum van maximaal 8 dagen kunt krijgen om Rusland te bezoeken? Dat is precies genoeg voor een leuke stedentrip! Tijdens onze derde webinar deelden we onze ervaringen over stedentrips in het algemeen en Sint-Petersburg in het bijzonder. Normaliter adviseren we altijd om een stedentrip zo veel mogelijk te voet of per fiets te doen, maar Sint-Petersburg is de uitzondering op de regel: de metrostations zijn hier namelijk zó mooi! 

Overnachten op de ijskap van Groenland

Groenland bestaat voornamelijk uit ijsHet is op Antarctica na de grootste ijsmassa ter wereld, op de dikste plek wel 3,5 kilometer dik! Wat bijzonder is, is dat geen enkel plaatsje met een ander is verbonden middels een weg! Een hele vreemde beleving. Al dat ijs betekent prachtige ijskappen, gletsjertongen en mooie vergezichten. Een paradijs voor de liefhebbers! 

Life is short and the world is huge!

We namen je al mee naar Tsjernobyl, Ethiopië en Sint-Petersburg en Groenland – maar we zijn nog lang niet klaar. Dit zijn de volgende webinars die je van ons kunt verwachten: 

  • Zaterdag 25 april (16.00 uur) – In vogelvlucht door Myanmar
  • Donderdag 7 mei (20.30 uur) – Hoogtepunten van IJsland 
  • Donderdag 4 juni (20.30 uur) – Expeditiereizen naar Antarctica: The Frozen Planet 
  • Woensdag 17 juni (20.30 uur) – Op bezoek in New York – ‘Sky Scraper National Park’ 

Wil jij één of meerdere van deze webinars bijwonen? Breng voor meer informatie een bezoekje aan neverstoptravelling.eu/events/ of meld je direct aan met een privébericht of mail naar jolanda@neverstoptravelling.eu. Meld je nu aan en ontvang de enige echte ‘Never Stop Travelling zonnebril’! Zien wij jou tijdens één van onze webinars? 

                                   

Leave a Reply