Skip to main content
Nieuws

Hoe reizen in coronatijd?

Never Stop Travelling ging op onderzoek uit: hoe is het om in deze tijd op reis te gaan naar het buitenland? Met onze eigen auto reden we via Duitsland en Oostenrijk naar Tsjechië voor een mooie wandelweek. Daarna volgde een roadtrip door het unieke en natuurschone Slowakije. Eindelijk konden we onze naam weer waarmaken: Never Stop Travelling, because life is short and the world is huge!

Met de auto onderweg

Wij kozen ervoor om te gaan reizen met onze eigen auto. Hiermee reden we naar landen waar wij van dachten dat een veilige vakantieplek was. Het aantal coronabesmettingen in onze vakantiebestemmingen lag dan ook een heel stuk lager dan in ons eigen land.

Coronatijd

Als je wilt reizen in de coronatijd is het erg belangrijk dat je de actuele informatie en ontwikkelingen van je vakantiebestemming in de gaten houdt. Hierdoor ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wat beslissend kan zijn voor je reis. Zo is het in veel gebieden verplicht een mondkapje te dragen, deze moet je dus niet vergeten. Bij de ene bestemming kunnen de maatregelen strenger zijn dan bij een andere bestemming, dus je kunt beter goed voorbereid zijn. Hoewel het reizen en vakantie vieren momenteel anders is, kunnen wij zeggen dat het vakantiegevoel zeker aanwezig is.

Roadtrip Slowakije

Door reisbeperkingen naar verre bestemmingen gingen we eens goed kijken naar waar we wél naartoe konden. Na onze wandelweek in Tsjechië reden we door naar Slowakije. Slowakije is een land dat we nog niet eerder hadden bezocht – het is het 67e land dat we mogen bezoeken! In dit land is ontzettend veel te beleven en te zien. Door de mooie natuur wandelen of fietsen is een onvergetelijke ervaring in Slowakije!

Lees meer over onze roadtrip door Slowakije met geweldige tips over leuke plaatsen!

Bratislava

Bratislava is een moderne stad en hippe stad, zeker als je het vergelijkt met veel andere Slowaakse steden. Hier zijn volop terrasjes, leuke steegjes, restaurantjes, barretjes en vertier te vinden. Doordat de bezienswaardigheden in de stad beperkt zijn, ga je zelf op zoek. Conclusie: er zijn genoeg leuke plekjes verstopt in de stad! Tijdens ons verblijf in het Loft Hotel in Bratislava hebben wij onze Never Stop Travelling Approved Erkenning uitgereikt aan dit hotel.

Never Stop Travelling helpt je graag om jouw reis of vakantie te boeken! Neem hiervoor contact met ons op.

Leave a Reply