Skip to main content
Nieuws

Corona-reisvouchers; hoe zit dat nu?

Er is veel gesproken, gespeculeerd en onduidelijkheid over de reisvouchers. Er was veel onrust over welke uitgegeven reisvouchers nu wel en welke niet onder de garantieregeling vallen. Afgelopen week kwamen SGR en ANVR met goed nieuws:

Alle reisvouchers in heel 2020 die zijn uitgegeven door touroperators en reisbureaus die aangesloten zijn bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) vallen onder de garantie van SGR.

Wat betekent dat?

Als jij als reiziger een vakantie boekt bij een reisbureau of touroperator die is aangesloten bij SGR of ANVR, ben je verzekerd van terugbetaling van de reissom bij het aanvaarden van een reisvoucher. Deze regeling geldt voor heel 2020, dus ook voor de komende maanden.

Ons advies

Laat je bij het boeken van jouw vakantie adviseren door een persoonlijk reisadviseur. Kijk hierbij of de reisadviseur aangesloten is bij ANVR en SGR. Wanneer je een reis boekt bij een reisbureau en je reis kan geen doorgang vinden, kan het reisbureau altijd nog terugvallen op SGR, ANVR en/of het calamiteitenfonds.

Gediplomeerd reisadviseur

Wij zijn gediplomeerd reisadviseur(s) en boeken alleen via partners die zijn aangesloten bij ANVR en SGR.  Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de reisbranche m.b.t. Covid-19. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen je graag met het vinden van een geschikte vakantie in deze tijd!

Leave a Reply