Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Hotel Tirolerhof in Zell am See: Never Stop Travelling Approved

Zell am See een stadje wat bruist met volop activiteiten, natuurschoon en bezienswaardigheden. Ook in de omgeving is het genieten! Hier kun je je makkelijk een volledige vakantie vermaken. Voor ieder wat wils en voor alle leeftijden! Dit alles doe je natuurlijk vanuit Hotel Tirolerhof in Zell am See. Gelegen in hartje Zell am See op een paar minuten wandelen vanaf het schitterende meer.

Het hotel kent prachtige en ruim opgezette kamers. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Zowel Engels alsook Duits is geen enkel probleem in het gehele hotel. Het hotel kent een zeer uitgebreide wellness, fitness, massage en indoor zwembad.

Vanuit het hotel, worden er in zomermaanden, wandeltochten met gids georganiseerd en is er regelmatig live muziek aanwezig in e gezellige bar. Ook de tuin terras is lekker toeven in de zomermaanden!

Als we dan de prijsstelling vergelijken met de kwaliteit en daarbij optellen dat je midden in het bruisende Zell am See verblijft, adviseren wij niet verder te zoeken maar hier te (laten) boeken. Deze unieke atmosfeer mag je niet missen! Kom je met eigen auto, parkeren kan op de parkeerplaatsen van het Hotel, wel even aangeven bij reservering. Mochten deze gevuld zijn, kan er nabij het hotel worden geparkeerd tegen een lichte parkeervergoeding.

Bij aankomst krijg je gratis de Zell am See Card overhandigd, hiermee krijg je op vele plaatsen en bezienswaardigheden kortingen e.d. Als je deze kaart continu goed en actief gebruikt, heb je op het einde toch een interessante besparing op je vakantiebudget gedaan.

Het hotel kent een erg goed restaurant, het ontbijtbuffet is goed en erg uitgebreid, vergeet zeker niet een omelet te laten maken! Zell am See ligt op zo’n 700 meter hoogte, in de avonden (zeker op warme zomerdagen) koelt het heerlijk terug. De kamers hebben geen airco maar is ook niet direct noodzakelijk. Klein verbeterpuntje voor het Hotel, de wifi zou iets sneller mogen!

In augustus 2020 reikte Never Stop Travelling dan ook de Erkenning uit aan Hotel Tirolerhof in Zell am See. Hiermee is Tirolerhof de eerste in Oostenrijk! De Hotel Manager nam onze Erkenning blij verrast en met plezier in ontvangst!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Oostenrijk, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor families en gezinnen!

Onze volledige Oostenrijk vakantie bekijken? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply