Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Ook Mountains Hotel in Seefeld, Never Stop Travelling Approved

Seefeld, een klein plaatsje met volop activiteiten, natuurschoon en bezienswaardigheden, gelegen op zo’n 1.200 meter hoogte en telt een kleine 4.000 inwoners. Voor ieder wat wils en voor alle leeftijden! Dit alles doe je natuurlijk vanuit het Mountains Hotel. Gelegen aan de rand van Seefeld, met vijf minuten wandelen sta je midden in het centrum.

Het hotel kent prachtige en ruim opgezette kamers. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Zowel Engels alsook Duits is geen enkel probleem in het gehele hotel. Het hotel kent een zeer uitgebreide wellness, fitness (met modern apparatuur) en massage.

Kom je met eigen auto, parkeren kan op de parkeerplaatsen van het Hotel, wel even aangeven bij reservering. Mochten deze gevuld zijn, kan er nabij het hotel worden geparkeerd tegen een lichte parkeervergoeding. Het hotel kent een erg goed restaurant, het ontbijtbuffet is goed en erg uitgebreid. Je wilt je ontbijt liever op de kamer? Dat kan (kosteloos), dag er voor even je ingevulde bestelformulier aan de deur hangen en je ontvangt je ontbijt op de kamer. Tijdens diner worden er overheerlijke drie gangen keuze menu’s geserveerd voor een vast bedrag. Avondje “thuis” eten is dus eigenlijk een must hier! De bar, gelegen in en naast het restaurant is erg gezellig en nodigt direct uit voor een drankje. De kamers hebben geen airco maar is ook niet direct noodzakelijk, je slaapt immers op zo’n 1.200 meter hoogte en de temperaturen zakken in de avond- en nachturen behoorlijk. De wifi in hotel is super snel, hier kunnen veel hotels nog wat van leren!

In augustus 2020 reikte Never Stop Travelling dan ook de Erkenning uit aan het Mountains Hotel te Seefeld. De Marketing Manager (Ilona Chochyshvili, afkomstig uit Kiev, Oekraïne) nam onze Erkenning blij verrast en met plezier in ontvangst! Voor de foto werd Mira opgeroepen. Onze Erkenning krijg een leuk plaatsje in de entreehal van het Hotel!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Oostenrijk, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor families en gezinnen!

Onze volledige Oostenrijk vakantie bekijken? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply