Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Never Stop Travelling Approved: Loft Hotel in Bratislava

Bratislava is een moderne stad, zeker als je het vergelijkt met vele andere steden in Slowakije. Het oude stadscentrum bruist echter en is bere-gezellig! Volop terrasjes, leuke steegjes, restaurantjes, barretjes en vertier. Hier is het goed toeven! Qua bezienswaardigheden is de stad beperkt, dus “ga je zelf op zoek” en kom je tot de conclusie dat er genoeg leuke plekjes verstopt zijn in de stad.

Slapen doe je in het schitterende LOFT Hotel. Een leuk detail is dat het hotel een eigen restaurant en pub kent, waar eigen gemaakt bier gebrouwen en verkocht wordt! FABRIKA the beer pub, genaamd. In deze pub wordt ook het zeer uitgebreide ontbijtbuffet geserveerd en brouwen ze zelf het bier wat getapt wordt. De wijnkaart telt over de 400 verschillende wijnsoorten! Daarbij is de pub tevens een goed en smaakvol restaurant met een erg gezellig (buiten)terras. Genieten in Bratislava!

Het hotel kent prachtige en ruim opgezette kamers en ligt op een kleine 10 minuten wandelen van het oude stadscentrum. Alle kamers en algemene ruimten zijn ingericht in een “oude stijl”, dit geeft een goede sfeer aan het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Als we dan de prijsstelling vergelijken met de kwaliteit en daarbij optellen dat je midden in de hoofdstad ligt van Slowakije, adviseren wij niet verder te zoeken maar hier te (laten) boeken. Deze unieke atmosfeer mag je niet missen! Kom je met eigen auto, parkeren kan in de parkeergarage onder het hotel, wel even aangeven bij reservering. In de kamers tref je een gevulde minibar aan, deze is kosteloos te gebruiken!

In juli 2020 reikte Never Stop Travelling dan ook de Erkenning uit aan Loft Hotel in Bratislava. Milan Pros (Hotel Manager) nam de Erkenning blij verrast en met plezier in ontvangst! Natuurlijk vond Never Stop Travelling het geen probleem dat Booking.com, Tripadvisor, en Hotel.com langs onze Erkenning staan!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Even later werd op kamer 114 aangeklopt en werd er, speciaal voor Never Stop Travelling, een bedankje afgeleverd van de Hotel Manager voor onze Erkenning! Dat noemen we nog eens een “warme douche”, PROOST!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Slowakije, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis

Onze volledige roadtrip in Slowakije bekijken? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply