Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Sojka Resort in Malatíny (Slowakije): Never Stop Travelling Approved

Bij Sojka Resort waren ze blij verrast dat hun de eerste Never Stop Travelling Approved erkenning van Slowakije in ontvangst mochten nemen!

Sojka Resort – Hotel & Drevenice ligt nabij Malatiny. Een plaatsje uit van het district Liptovský Mikuláš. Malatíny telt ruim 200 inwoners en ligt op een hoogte van 503 meter. Het resort heeft Belgische eigenaars, vandaar wellicht het assortiment aan Belgische bieren?

Het resort is gelegen in het midden van de Liptov-regio, verscholen in de stilte van het dorpje Malatíny. Sojka resort is geen hotel zoals je het gewoon bent. Het is een klein areaal met enkele gebouwen in authentieke bouwstijl, gezellig ingekleed in een sfeervolle tuin. Een plek waar je écht tot rust komt, waar je je meteen thuis voelt. Naast de perfecte hotelservice bieden ze hier ook een relaxcentrum met saunawereld, binnenzwembad en kinderbad, het beste van de Slovaakse keuken, een ruim aanbod aan lokale en Belgische bieren, distillaten en goede Slovaakse wijnen, heel wat informatie en praktische tips. Verder biedt Sojka resort 11 houten woningen aan met 3 slaapkamers, 2 badkamers, ingerichte keuken, eet- en zitkamer, balkon en terras. Bij de woningen is er een buitenzwembad (zomerseizoen) en kinderspeeltuin. Na een verblijf in Malatíny, zul je weten wat Slovakije allemaal te bieden heeft. Kortom, hier moet je zijn en tevens een betaalbare locatie.

Wat tevens opvalt is de uitstekende en uitgebreide informatiemap die je krijgt over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Die hebben ze in allerlei talen beschikbaar en dus ook in het Nederlands. Het zeer uitgebreide ontbijtbuffet is een goede basis voor de start van je dag. Het complex kent een goed restaurant waar tot 21.00 uur kwalitatief goede gerechten worden geserveerd!

Voor € 10,00 p.p. kun je drie uur gebruik maken van de schitterende en uitstekende wellness faciliteiten, een echte aanrader!

 

In juli 2020 reikte Never Stop Travelling dan ook de Erkenning uit aan Sojka Resort – Hotel & Drevenice.

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Slowakije, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een sel-drive rondreis

Onze volledige roadtrip in Slowakije bekijken? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply