Skip to main content
Nieuws

Belangrijke informatie m.b.t. COVID-19!


Ga jij binnenkort op vakantie en reis je naar Spanje, Griekenland of Italië, dan gelden er nieuwe regels. Je moet jezelf online registreren, anders kunnen ze je weigeren het land binnen te gaan. Uiteraard hebben wij al onze vertrekkende klanten hierover persoonlijk geïnformeerd, maar wellicht is deze informatie ook belangrijk voor jou!
 

 Informatie Spanje

Reis jij naar Spanje, dan moet je binnen 48 uur voor aanvang van je reis een online registratieformulier invullen.  

 Reisadvies Griekenland

Stap je in het vliegtuig naar Griekenland, dan dien je jezelf uiterlijk 48 uur voor vertrek online te registreren. Lees meer!  

 Tips voor Italië

Voor Italië geldt de online registratie alleen voor bepaalde regio’s. Bekijk dus goed wat van toepassing is bij jouw accommodatie.  

Nadat jij jezelf hebt geregistreerd, ontvang je een QR-code. Deze wordt bij aankomst gescand door de autoriteiten. Het kan even duren voordat je de QR-code ontvangt.  

 Onze tips 

  1. Ga goed voorbereid op reis en check de actuele informatie van jouw bestemming via Nederlandwereldwijd.nl 
  2. Neem voldoende mondkapjes mee 

 Never Stop Travelling 

Veiligheid staat voorop bij Never Stop Travelling. Dat is de reden dat wij zelf ook altijd veilig reizen. Waar we vorig jaar rond deze tijd Myanmar aan het ontdekken waren, zijn we dit jaar met onze eigen auto op pad gegaan.  

Voor onze reis kozen wij voor een land dat voorloopt qua corona-veiligheid met veel natuur. Het lijkt ons immers veiliger om te lopen door de natuur van dit natuurschone land; Tsjechië, dan de drukte in Nederland op te zoeken. Door het lagere aantal besmettingen in dit land, zijn veel maatregelen versoepeld. Dat is natuurlijk prettig tijdens je reis!   

We houden van nieuwe dingen ontdekken en actief zijn; dus na een wandelweek in het natuurschoon, gastvrije en rustige Tsjechië (lees onze reisblog) hebben we de keuze gemaakt om Slowakije te ontdekken met een roadtrip.  

Leave a Reply