Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Natuurlijk Never Stop Travelling Approved, Pezulu Tree House Game Lodge

Het Guernsey Private Nature Reserve biedt een scala aan accommodaties. Het privé-natuurreservaat heeft geen groot wild, maar heeft wel veel zebra’s, giraffen, wrattenzwijnen en verschillende soorten antilopen.

Hier verblijf je in de boomhutten van Pezulu Tree House Lodge. Deze kleine, maar toch exclusieve Game Lodge, ligt in het hart van het privéreservaat Guernsey en is ideaal voor het verkennen van de omliggende bezienswaardigheden en dagtochten naar het Kruger National Park. Pezulu biedt accommodatie in 10 unieke boomhutten, waarvan sommige hoog in de bomen zijn gebouwd, sommige net boven de grond, bereikbaar via houten loopbruggen. Elk huis is anders ingericht en is in perfecte harmonie met de omgeving zonder om in te boeten aan comfort en gezelligheid. Omsingeld door de bush, met een beetje geluk, kun u vanaf uw balkon een giraffe in de ogen kijken! De boomhutten zijn voorzien van een klamboe boven het bed, een plafondventilator, verwarming, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamers hebben een toilet, een buitendouche en/of een ligbad. Het met riet gedekte hoofdgebouw, gebouwd rond een grote marulaboom, vormt het sociale centrum van de Lodge. Hier is een gezellige lounge met pooltafel, de eetkamer, de receptie met souvenirwinkel en de charmante “Treetop Bar”. Ontspanning vind je in de tuin, waar hangmatten, ligbedden en een zwembad zijn gevestigd. Het driegangendinner wordt bij goed weer geserveerd in de “Boma” (naam voor een beschut openluchtrestaurant) rond het kampvuur.

De boomhutten zijn werkelijk prachtig ingericht en natuurlijk groeien de bomen dwars door je slaapkamer heen. Een geweldige ervaring. De uitzichten vanuit je boomhut zijn adembenemend en de dieren in het park lopen niet voor voor of achter je langs maar onder je door, maximaal genieten!

De gerechten die worden geserveerd in het restaurant zijn Afrikaans goed! Vergeet bij je ontbijt zeker de omelet niet. Gezellig terras, een drankje aan de bar of liever een drankje bij je eigen boomhut? Ze komen het drankje graag brengen voor je! Wat te denken van een diner, rond het kampvuur onder de Afrikaanse sterrenhemel, echt genieten. Service staat hier op 1, zodat jij optimaal kunt genieten van je verblijf.

Zeker doen hier, een bush-walk! Te voet door de Afrikaanse natuur levert weer informatie en beelden op die je vanuit een Safari voertuig wat minder snel op pakt. Sam, onze gids, laat ons alles zien over de sporen van dieren, de uitwerpselen, bomen en planten die hier ook vaak voor medische doeleinden worden gebruikt. Erg bijzonder om te voet de giraffen e.d. tegen te komen! Hier leven wel buffels en hyena’s maar gelukkig geen leeuwen e.d. Je kunt hier dus met een gerust hart te voet op pad!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen Pezulu Tree House Lodge. Een welverdiende PROFICIAT met het behalen van jullie award!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Zuid-Afrika, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis!

Onze volledige self-drive rondreis door het Noorden van Zuid-Afrika eens bekijken en ook inspiratie opdoen? Kijk dan snel HIER!

Leave a Reply