Skip to main content
Onze klanten op reis

Twee zussen op rondreis in de Balkan

Michelle en Fleur sloten deze zomer aan op een geweldige groepsreis door de Balkan landen, Montenegro en Kroatië.

Actief, rust en genieten in 1 gecombineerde trip, samengesteld door Never Stop Travelling.

Soms intensief, heel afwisselend, prachtige omgevingen en de voldoening van een heerlijke vakantie.

Sommige wandeltochten waren best zwaar, dat hadden we wel een beetje onderschat, dat maakte dat we soms ook wel onze eigen weg even hadden gekozen. Er was altijd een keuze of een alternatief voor handen, dat was fijn. We deden een fantastische jeeptour, dat was echt whoh, veel prachtige natuur, groots en de stilte van “alleen in de natuur”. Onze dagen op Korcula waren heel erg relaxed en geweldig, dat was naast actief bezig zijn in de mooie natuur; echt vakantie.

De gehele trip was erg afwisselend, ook de overnachtingslocaties waren mooi, goed en heel divers. Qua eten zijn we niets te kort gekomen, in de Balkan landen weten ze echt wel hoe je lekker eten klaar maakt, heerlijk. Veel, vers en smakelijk.

Over de groep? Een groepsreis heeft zijn voors- en nadelen, met enkele hadden we een leuke klik en gaan we ook zeker na deze reis nog zien/ontmoeten, met anderen was de klik een stuk minder. Al met al hebben we heel erg veel lol gehad en vrienden voor het leven gemaakt! Een aantal gasten van de groep blijven we zeker zien!

Never Stop Travelling

Jolanda heeft ons prima geïnformeerd voorafgaand aan de reis, we wisten waar we aan begonnen.

Hoe de groep er uit ziet en zich verder ontwikkeld, kan Never Stop Travelling geen invloed op uitoefenen natuurlijk :).

Wij gaan zeker weer voor een trip via Never Stop Travelling op ons volgende avontuur.

Bedankt en tot de volgende keer.

Leave a Reply