Skip to main content
Onze klanten op reis

“Een super gave reis door Nepal” aldus Anouk en Nelis

Buiten Europa op reis was niet direct het eerste waar Nelis aan dacht en al helemaal niet aan Nepal. Toch wist Anouk hem zover te krijgen maar het moest dan wel op en top geregeld worden. Gelukkig wist Jolanda van Never Stop Travelling alles volledig te organiseren en gingen Anouk en Nelis op een onvergetelijk avontuur!

Hello Nepal

Het was een behoorlijke reistijd naar Nepal maar met de aankomende reis in het vooruitzicht vloog de tijd voorbij. In Nepal aangekomen staan ze al op ons te wachten met mooi bordje “Anouk en Nelis – Never Stop Travelling”, ons avontuur kan beginnen.

“We waren nog nooit in Azië geweest, dus het cultuurverschil hadden we zo niet verwacht maar was erg indrukwekkend”, herinneringen voor het leven dus. In de periode (juni/juli) waarin wij er waren kan het af- en toe hevig regenen in Nepal. Bijzonder om te beleven hoe de Nepalezen toch de weg van A naar B weten te vinden want landslides zijn dan aan de orde van de dag. De soms uitdagende omstandigheden hebben ons geen belemmeringen opgeleverd. En wel heel bijzondere ervaringen, die we nooit meer vergeten!

Natuurlijk maakte we ook een trekking, dat is in Nepal met een gids en drager. Fantastisch om door het Himalaya gebergte te wandelen en te genieten van de prachtige en verre uitzichten. Slapen in piepkleine dorpjes waar het lijkt dat het leven stil gestaan heeft. De trekking heeft echt wel de meeste indruk op ons beide gemaakt.

De overnachtingslocaties die Never Stop Travelling voor ons had vastgelegd waren meer dan prima, soms iets meer basic maar dat hoort ook bij dit land. We vonden het ook heel leuk dat het echt heel verschillende en afwisselende slaaplocaties waren. Tijdens de trekking in eenoudige locaties en bij mensen thuis. Een unieke en bijzondere ervaring. Zeker bij deze zeer gastvrije en vriendelijke, lieve mensen. Nepalezen sluit je voor altijd in je hart! Raften, het Chitwan National Park allemaal hoogtepunten in deze reis. Eten is ook een bijzondere ervaring in Nepal. Alles is super vers, smaakvol en lekker. Ze besteden er veel tijd en aandacht aan en dat proef je. En dat dat vaak voor een paar Euro. Een reis om nooit te vergeten, wauw! We kunnen het iedereen aanraden; dus laat je vooral overhalen door je partner :).

Never Stop Travelling, zeker ook voor ons volgende avontuur

Het contact met Jolanda hebben Anouk en Nelis altijd als prettig ervaren. “Ze is goed bereikbaar en bijna altijd beschikbaar”, zeggen ze tevreden. “Wij zijn erg blij dat we geboekt heb bij Never Stop Travelling”. We moeten er niet aan denken dat we dit allemaal zelf hadden moeten regelen.”

Leave a Reply