Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Zeker weten! Never Stop Travelling Approved, African Bush Camps Khwai Leadwood

Bezoek je Botswana dan ga je natuurlijk naar de Okavango Delta. In het westen van de Delta ligt het piepkleine Bushmen dorpje Khwai, nabij het Moremi Game Reserve. Plaatsen dat je zeker niet mag overslaan tijdens je Botswana trip.

Dit gebied verken je natuurlijk vanuit Khwai Bushcamp Leadwood. Hier wordt je volledig in de watten gelegd! De sfeervolle lodge kent prachtige tenten. De Lodge is open vanaf Arpil 2021, gloednieuw dus. Er is een (gratis) was-service. Maaltijden worden geserveerd in de prachtige open ruimte met uitzicht over de Delta, de Hippo’s, Olifanten e.d. staan hier voor de deur! Het personeel is op en top gefocust om jouw verblijf optimaal te laten verlopen. Je bent hier all-inclusive, buiten de tips om is alles inbegrepen, zelfs een leuke drinkbeker. Een interessant pakket aan excursie mogelijkheden maakt je verblijf tot een groot succes.

In de avond wordt je eten gebracht onder de zangkoren van het voltallige personeel, geweldig!

Het Camp is opgezet in de totale wildernis en daarbij hoort ook de weg er naar toe! Zonder 4×4 ga je hier niet komen. Nabij Khwai is een kleine Air strip dus dender je liever niet door de Botswaanse wegen dan is verplaatsen per vliegtuig ook nog een optie, je wordt dan door een van de Lodge medewerkers opgehaald bij de Air strip.

Dit is Botswana op zijn best, als we hier geen Award uitreiken hoeven we het nergens meer te doen! TOP LOCATIE!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen African Bush Camps Khwai Leadwood. PROFICIAT met deze award!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Botswana, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis!

Onze volledige self-drive rondreis door Botswana eens bekijken en ook inspiratie opdoen? Kijk dan snel HIER!

Leave a Reply