Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Desert & Delta Safaris – Camp Moremi! Never Stop Travelling Approved

Bezoek je Botswana dan ga je natuurlijk naar de Okavango Delta. Een verblijf in het Moremi Game Reserve mag zeker niet ontbreken in je Botswana trip.

Dit gebied verken je natuurlijk vanuit Desert & Delta Safaris, Camp Moremi. Hier wordt je volledig in de watten gelegd! De sfeervolle lodge kent prachtige tenten. De Lodge is volledig opnieuw opgebouwd in 2018. Er is een (gratis) was-service. Maaltijden worden geserveerd in de prachtige open ruimte met uitzicht over de Delta, de Hippo’s, Olifanten, Waterbuffels e.d. staan hier voor de deur! Het personeel is op en top gefocust om jouw verblijf optimaal te laten verlopen. Je bent hier all-inclusive, buiten de tips om is alles inbegrepen. Een interessant pakket aan excursie mogelijkheden maakt je verblijf tot een groot succes. Vergeet zeker de boottocht over de Delta niet, als je slim bent doe die dan in de middag, je gaat een schitterende zonsondergang zien vanuit het water.

In de avond wordt je eten gebracht onder de zangkoren van het voltallige personeel, geweldig!

Het Camp is opgezet in de totale wildernis en daarbij hoort ook de weg er naar toe! Zonder 4×4 ga je hier niet komen. Nabij Camp Moremi is een kleine Air strip dus dender je liever niet door de Botswaanse wegen dan is verplaatsen per vliegtuig ook nog een optie, je wordt dan door een van de Lodge medewerkers opgehaald bij de Air strip.

Dit is Botswana op zijn best, als we hier geen Award uitreiken hoeven we het nergens meer te doen! TOP LOCATIE!

Iets te vieren? Laat het Never Stop Travelling weten, wij kunnen een extra gaaf plaatsje voor je reserveren in de tuin! Een romantischere plaats om te dineren bestaat er niet…

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen Desert & Delta Safaris, Camp Moremi. PROFICIAT met deze welverdiende award!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Botswana, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis!

Onze volledige self-drive rondreis door Botswana eens bekijken en ook inspiratie opdoen? Kijk dan snel HIER!

Leave a Reply