Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Never Stop Travelling Approved! Bakwena Lodge – Chobe Botswana

Botswana bezoeken? Dan sla je Chobe National Park, gelegen aan de Chobe rivier zeker niet over! Chobe National Park is het derde grootste park van Botswana en kent de hoogste populatie aan wilde dieren. Met ruim 100.000 Olifanten een must to do. Dit doe je natuurlijk vanuit de Chobe Bakwena Lodge, een prachtig gelegen Lodge aan de Chobe rivier.

Hier wordt je volledig in de watten gelegd! De sfeervolle lodge kent prachtige huisjes, erg ruim opgezet. Airconditioning is aanwezig in de huisjes wat in sommige jaargetijden wel erg prettig is. Er is een was-service, 4 items per dag is inclusief, meer tegen een licht vergoeding. Maaltijden worden geserveerd in de prachtige open ruimte met uitzicht op de Chobe Rivier. Een interessant pakket aan excursie mogelijkheden maakt je verblijf tot een groot succes.

Je bent hier nabij vierlandenpunt: Zambia, Zimbabwe, Namibië en Botswana. Het vierlandpunt is te bezoeken per boot, er is geen markeringspaal maar de verhalen over de 4 verschillende landen en de “oude” manier van de grenspost passeren zijn indrukwekkend.

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen Chobe Bakwena Lodge. Een dikke PROFICIAT met jullie dik verdiende award!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Botswana, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis!

Onze volledige self-drive rondreis door Botswana eens bekijken en ook inspiratie opdoen? Kijk dan snel HIER!

Leave a Reply