Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Never Stop Travelling Approved: Boutique Hotel Villa Carlotta Taormina

Houd je van genieten aan de Ionische zee, dan is Taormina een van de mooiste plaatsjes van Sicilië! Daarbij lig je hier nabij het Etna gebied waarheen een excursie zeker niet mag ontbreken. Dit doe je natuurlijk vanuit Boutique Hotel Villa Carlotte. Geweldig gelegen ten opzichte van de zee maar ook van het stadscentrum.

Je staat vanuit dit hotel niet alleen zo aan het strand maar binnen een kleine 5 minuten wandelen sta je ook in het hart dit pittoreske plaatsje. Het strand kun je bereiken door trap af te wandelen, voor- of nadeel is wel dat je dan ook weer trap op moet naar het hotel. Er is een kabelbaan die je vanuit het centrum naar het strand brengt maar het Hotel biedt ook shuttle bussen aan die je, inclusief ligbed/handdoek reservering, naar een van de stranden brengt.

Het hotel kent prachtige en ruim opgezette kamers. Alle kamers en algemene ruimten zijn ingericht in een “oude stijl”, dit geeft een goede sfeer aan het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Voor het ontbijt (inclusief bij overnachtingen), lunch en/of diner zit je hier op een unieke plaats met een schitterend uitzicht over de zee, grandioos. Hygiëne is vanzelfsprekend hier!

Het Hotel kent een uitgebreide sauna/spa en een kleine fitness, beide zijn voor hotelgasten kosteloos te bezoeken. Zit je liever met een drankje aan het zwembad? De serveersters brengen graag je hapje/drankje aan je strandstoel of bedje. Het zwembad is niet erg groot maar heerlijk om even te verfrissen of lekker te relaxen op een van de ligbedden.

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen Boutique Hotel Villa Carlotte, de eerste Never Stop Travelling Award die op Sicilië komt te hangen! We zeggen PROFICIAT!

Fotorondleiding in- en rondom het hotel, vind je HIER.

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Sicilië, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis en/of een zon, zee, strand vakantie!

Onze volledige self-drive rondreis Sicilië bekijken en ook inspiratie opdoen? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply