Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Never Stop Travelling Approved: Scala Boutique Hotel Boekarest!

Houd je van Authentiek in combinatie met een leuke citytrip ga dan eens naar Boekarest! Dit doe je natuurlijk vanuit Scala Boutique Hotel. Scala Hotel is een reis in een fascinerende wereld van verfijning die streeft naar perfectie. Doordacht om zelfs de meest veeleisende smaken te bevredigen, is Scala Hotel een referentiebestemming voor alle liefhebbers van het Comfort Boutique-concept. Scala Hotel ligt in het hart van de metropool, vlakbij alle belangrijke bezienswaardigheden van Boekarest en op slechts 20 meter van de Magheru-boulevard. Het is de ideale locatie om Boekarest te verkennen.

Het hotel kent prachtige en ruim opgezette kamers. Alle kamers en algemene ruimten zijn ingericht in een “oude stijl”, dit geeft een goede sfeer aan het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Voor het ontbijt (inclusief bij overnachtingen) zit je hier op een unieke plaats te eten. Dat Roemenen echte ontbijters wordt hier wel duidelijk, wat een overheerlijke gerechten en hoe persoonlijk kun en wil je je ontbijt hebben! Hygiëne is vanzelfsprekend hier!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen Scala Boutique Hotel. Een welverdiende PROFICIAT de eerste Award in Roemenië!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Roemenië, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis en/of een zon, zee, strand vakantie aan de zwarte zee!

Onze volledige self-drive rondreis Roemenië bekijken en ook inspiratie opdoen? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply