Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Caiammari Boutique Hotel & Spa Resort Syracuse, Never Stop Travelling Approved!

Houd je van genieten dan is Siracusa een van de mooiste plaatsjes van Sicilië! Dit doe je natuurlijk vanuit Boutique Hotel and Spa Caiammari Resort Syracuse. Je ligt een paar kilometer van het centrum verwijderd en vanaf het schitterende eiland Otigia. Daarbij lig je een dikke kilometer verwijderd van enkele mooie strandjes aan “Marine protected” gebied, volop zeeleven te zien met je snorkel.

Het hotel kent prachtige en ruim opgezette kamers. Alle kamers en algemene ruimten zijn ingericht in een “oude stijl”, dit geeft een goede sfeer aan het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Voor het ontbijt (inclusief bij overnachtingen), lunch en/of diner zit je hier op een unieke plaats te eten. Hygiëne is vanzelfsprekend hier! Rondom het Hotel vind je een botanische tuin waar de vorige eigenaar planten heeft neergezet, verzameld over de gehele wereld, zeer uniek!

Bij aankomst ontvang je een uitgebreid informatiepakket (Engels talig) met alle bezienswaardigheden en “things to do” in de omgeving!

Het Hotel heeft een uitgebreide sauna/spa en een kleine fitness, beide zijn voor hotelgasten kosteloos te bezoeken. Zit je liever met een drankje aan het zwembad? De obers brengen graag je hapje/drankje aan je strandstoel of bedje. Het zwembad is heerlijk om even te verfrissen of lekker te relaxen op een van de ligbedden.

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen Boutique Hotel and Spa Caiammari Resort Syracuse. Een welverdiende PROFICIAT!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Sicilië, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis en/of een zon, zee, strand vakantie!

Onze volledige self-drive rondreis Sicilië bekijken en ook inspiratie opdoen? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply