Skip to main content
Onze klanten op reis

‘Bijna-klant’ Antoinette aan het woord

Wat is een bijna-klant, zul je je afvragen? Dat is iemand die eigenlijk op reis zou gaan, maar wiens reis werd geannuleerd vanwege corona – of beter gezien, zou moeten worden geannuleerd vanwege corona. Het overkwam Antoinette Raymakers en haar Engelse clubje, die eigenlijk op 1 oktober naar York zouden afreizen. Hun reis werd niet geannuleerd, maar dankzij Never Stop Travelling heeft ze toch een groot deel van de kosten teruggekregen. 

Reizen naar York

“In de wintermaanden kom ik elke week met veertien andere ouderen van tussen de 50 en 65 jaar samen om in het Engels met elkaar te praten”, vertelt Antoinette. “Het leek me leuk om samen eens op reis te gaan naar Engeland. Zodoende opperde ik het idee om naar York te gaan. We zouden op 1 oktober met een clubje van 10 die kant op gaan.” 

“We hadden op 6 maart een reis naar York geboekt bij Jolanda van Never Stop Travelling”, blikt ze terug. “Jolanda heeft ook een jaartje bij ons meegedaan, vandaar dat we bij haar wilden boeken. Na twee weken ging de wereld op slot, maar we hadden toen nog geen idee dat dat ook van invloed zou gaan zijn op onze reis.” 

De knop om

In de zomer begon het toch te dagen dat de reis misschien niet door zou kunnen gaan. “Corona begon weer op te laaien om ons heen”, kijkt Antoinette terug. “Begin september hebben we contact gehad met Jolanda omdat we erg twijfelden. Vanwege onze leeftijden zijn wij natuurlijk een risicogroep. Jolanda adviseerde ons om even te wachten – wanneer je zelf annuleert kom je met kosten te zitten die je niet hebt als de reisorganisatie de reis annuleert.” 

Inmiddels gold er voor bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk een verplichte thuisquarantaine. Toen het reisadvies oranje werd besloot Antoinette dat het tijd was om stappen te nemen. “Toen hebben we Jolanda ingeschakeld”, zegt ze.  

Service van Never Stop Travelling

“Onze reismaatschappij kon de hotelboeking niet annuleren, maar Jolanda heeft haar uiterste best gedaan om voor ons een goede oplossing te vinden”, aldus Antoinette. “Via de reismaatschappij was het niet mogelijk, maar uiteindelijk heeft Jolanda contact gekregen met ons hotel in York en heeft ze op die manier onze boeking kunnen annuleren. Dankzij haar Engelse les! Het hotel nam de volledige kosten voor haar rekening terwijl de boeking was met 100% kosten bij annuleren of verzetten. Dat hadden we niet verwacht, dat was geweldig nieuws voor ons! Jolanda heeft er echt álles aan gedaan. Niet kunnen gaan was al erg genoeg. Jolanda heeft ons op de hoogte gehouden en stond altijd klaar voor onze vragen. Wanneer we weer mogen reizen, dan reizen wij met Never Stop Travelling.” 

Antoinette was erg blij met wat we voor haar konden betekenen. Als dank ontvingen we van haar een prachtige bos bloemen. Antoinette, bedankt! 

Leave a Reply