Skip to main content
Onze klanten op reis

Lekker weg in eigen land – de ervaringen van Pascal

Nederland is een prachtig vakantieland, ook als je er zelf woont. Dat vond Pascal Stark (50) ook. Hij besloot met Never Stop Travelling een paar daagjes weg te boeken in het Limburgse Mergelland en de Voerstreek. Hij vertelt je graag hoe zijn ervaringen waren en hoe hij veilig en verantwoord op vakantie kon gaan eind juli. 

Geen Dublin maar Limburg 

Via Never Stop Travelling heb ik een singlereis geboekt”, begint Pascal. “Ik zou eigenlijk een achtdaagse wandelvakantie rondom Dublin hebben, maar door de corona-onzekerheid wilde ik dat omboeken. Dat was bij Never Stop Travelling geen probleem. Ik kreeg mijn geld terug, ook al waren ze niet verplicht om dat te doen. Zeker in deze onzekere coronatijden vond ik dat Never Stop Travelling zich betrokken en flexibel opstelde.” 

(Daarnaast geeft Never Stop Travelling geen reisvouchers uit, tenzij dat verplicht wordt gesteld vanuit de touroperator. -red.) 

Actief ontspannen 

“Ik ben al eerder met deze organisatie op reis gegaan naar Engeland, Noord-Frankrijk en Tsjechië. Vanwege corona zocht ik het nu dus dichter bij huis. Ik houd van de rust en ontspanning die een vakantie me biedt. Daarnaast ben ik ook graag lekker in beweging in de natuur.  

Daarom heb ik net zoals eerdere keren voor een wandelvakantie gekozen. Niet in Dublin, maar gewoon in Limburg. In Mesch, het meest zuidelijke plaatsje van Nederland, om precies te zijn. De prachtige omgeving heeft echt indruk op me gemaakt. Gewoon in Nederland! 

Gezellig en verantwoord 

“Ik vond het een supergezellige reis”, blikt Pascal tevreden terug. “Je maakt wandelingen met een groep waarbij een reisleider meeloopt om het een en ander te vertellen. Bij mijn vakantie waren drie maaltijden inbegrepen; naast ontbijt en avondeten kregen we ook iedere dag een lunchpakket mee.  

“Het reizen in een groep in coronatijd vond ik ook goed gaan. Ik had een ruime eenpersoonskamer met eigen sanitair. Je trekt gezellig samen de hele dag met elkaar op. ’s Ochtends heb je samen ontbijt en ’s avonds diner. Daarna gezellig napraten op het terras. 

Topvakantie 

“Ik heb me een paar dagen top vermaakt”, zegt Pascal overtuigd. “Leuk gezelschap, een mooie omgeving en heerlijk eten. Ook de biertjes en de Limburgse vlaai hebben gesmaakt. Ik kan het iedereen aanraden. Never Stop Travelling denkt aan alles en heeft bovendien goede prijzen. Zeker in deze onzekere coronatijden waren ze zeer flexibel en hebben ze het op en top voor me geregeld. Voor mij een topvakantie!” 

 

Leave a Reply