Skip to main content
Onze klanten op reis

Genieten aan de Costa del Sol – een reisverslag

Je zult het misschien een spannend idee vinden; reizen, in deze tijd. Met de nodige voorzorgsmaatregelen kun je in het buitenland echter prima vakantie vieren, zo blijkt maar weer. Ben je zelf benieuwd naar het Spaanse Malaga en hoe het is om in het buitenland op vakantie te gaan? In dit reisverslag van twee Kempische gezinnen lees je er meer over.   

Hoe vonden jullie het zelf om nu te reizen?

Het was fijn om te kunnen reizen vanaf Eindhoven, lekker in de buurt. Gelukkig verliep alles vlekkeloos op het gebied van corona-maatregelen. We zijn door Never Stop Travelling goed voorbereid met duidelijke instructies. Ook in Malaga hebben we ons geen moment onveilig gevoeld. We zijn blij dat we zijn gegaan.” 

Waar verbleven jullie en hoe hebben jullie dat ervaren?

“We zaten in hotel Torreblanca in Fuengirola, aan de Costa del Sol. Het hotel voldeed aan onze verwachtingen – alleen het buffet viel wat tegen, maar dat was vanwege corona noodgedwongen versoberd dus dat begrepen we wel. Gelukkig smaakte alles heerlijk, ook de hapjes, tapas en drankjes die we overdag kregen op onze all inclusive vakantie. Onze kamers waren ook top – die waren net gerenoveerd, ze roken zelfs nog naar nieuw!

Hoe was de omgeving?

Over een gezellige boulevard was het een paar kilometer lopen naar het dorpje. Op de boulevard was er genoeg te zien: prachtige boten en allerlei winkeltjes. Je kunt in plaats van wandelen ook een taxi nemen, die zijn hier niet duur. Omdat dit hotel naast een station ligt kun je ook snel (en goedkoop; een kaartje kost maar € 2 per persoon) omringende dorpjes en steden bezoeken. We zijn bijvoorbeeld een dagje naar Torremolinos geweest, erg leuk! Er zijn hier genoeg leuke, gezellige plekken in de omgeving. Wat ons wel opviel is dat iedereen een mondkapje droeg. Op sommige plekken was dat voor ons ook verplicht. In Spanje nemen ze corona heel serieus.”

Waar heb je het meest van genoten?

“Relaxed een weekje eruit, even lekker je rust pakken en niets anders. Met z’n allen even weg van alles en genieten van zon, zee, strand, en lekker eten en drinken. We zijn heel blij dat we gegaan zijn!” 

Hoe kijk je terug op deze vakantie?

Ondanks dat alles nu even anders is was de gehele vakantie top geregeld. Te allen tijde zijn we goed geïnformeerd. We kijken tevreden terug en zouden zo weer teruggaan!” 

 

Leave a Reply