Skip to main content
Onze klanten op reis

Ellen en Ronnie – een reis door Nepal en de hemelse Himalaya

Het Himalaya-gebergte heeft voor veel mensen een soort aantrekkingskracht. Het is een mystiek gebergte dat tot de verbeelding spreekt; zo ook voor Ellen en Ronnie. Hoog tijd dus om het met eigen zintuigen te gaan ervaren! Ze vertellen je graag meer over hun reis door Nepal met als (letterlijk) hoogtepunt de Himalaya-bergen.

Goed voorbereid op reis

“We hebben vooral vanwege de Himalaya voor Nepal gekozen. Onze reis hebben we bij Never Stop Travelling geboekt omdat Jolanda en Ruud hier zelf al eens geweest zijn. Dan weet je dat het goed zit en dat alles van tevoren goed geregeld is. Het samenstellen van onze reis was zo gebeurd…”

“We hebben van Jolanda en Ruud allerlei handige tips gekregen vanuit hun eigen reiservaringen.  Gezien ons drukke leven in Nederland was het ons nooit gelukt om deze reis zo tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Bovendien weet je van tevoren precies waar je aan toe bent: je weet wie je gids is en hoe je reis eruitziet. Je weet het tijdschema en dat geeft rust. Daardoor is er voldoende tijd voor relaxen, genieten en ontspanning.”

Een reis om nooit te vergeten

“Eenmaal in Nepal aangekomen hadden we een aardige Engelssprekende gids die ons wegwijs maakte in het land – niet alleen in de bezienswaardigheden maar ook in de gewoontes. Hij hielp ons met van alles. Je merkt dat de reis tot in detail verzorgd is en dat overal aan gedacht is. Alles is duidelijk, wilden we toch graag iets anders, werd dit voor ons geregeld, door onze gids ter plaatse.”

“De combinatie van wandelen met cultuur en natuur was geweldig. Wandelen door de imposante Himalaya-bergen… het is een reis om nooit te vergeten. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen! Niemand kan helemaal vertellen hoe bijzonder dit land is. Dat moet je eigenlijk gewoon zelf beleven!”

Leave a Reply