Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Never Stop Travelling Approved: Gelukkig Wel – Sint Michielsgestel

Op een inspirerende locatie genieten van Workshops, Wellness, B&B of een mix daarvan. Dat kan bij Gelukkig Wel!

Ontspannen bij het landelijk gelegen “Gelukkig Wel” in Sint Michielsgestel, een heerlijke ervaring! Never Stop Travelling was hier in 2018 al eens te gast voor een fantastisch weekendje-weg. Onze ervaring van dat weekend zie/lees je HIER.

Never Stop Travelling volgde de ontwikkelingen van deze schitterende locatie en ging op 31 januari 2020 over tot de uitreiking van de Never Stop Travelling Erkenning. Marieke Verlangen was dan ook blij verrast dat ze deze erkenning in ontvangst mocht nemen namens de gehele Familie Verlangen.

Op deze locatie is persoonlijkheid en een top verzorging vanzelfsprekend. Alle gasten worden op een gastvrije manier ontvangen en krijgen alle vrijheid op van alle mogelijkheden, die deze locatie biedt, te genieten. Het familiebedrijf wordt dan ook gerund vanuit positiviteit. “Onze missie is een paradijselijke plek te creëren, waar we wonen, werken en jou uitnodigingen om te komen onthaasten. Na een dagje op ons ‘landje’ voel je je vol positieve energie, een ontspannen lichaam en geïnspireerde geest”, aldus Marieke.

Je kunt hier een bijzondere overnachting boeken in de Mongoosle yurt of ​in de Scandinavische Lavvu. Ook voor een huwelijksnachtloversretreat of mindfulness retraite ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast vind je een uitgebreide Massagepraktijk voor ontspanningsmassages of doe je liever een unieke en creatieve Workshops in het kleurrijke atelier. Hier kun je ook kunstenaar Mladen aan het werk zien. In de wellnesstuin vind je sauna, hottub, buitendouche en loungebedden. Hier voel je je direct welkom in het ecofriendly handmade paradijsje! Boek je hier is de gehele accommodatie voor jou en je gezelschap alleen. Let wel op, maak tijdig je boeking want deze bijzondere locatie is erg gewild.

Kunt hier prima eten en het goed verzorgde en uitgebreide ontbijt is een echte aanrader. Ook leuke en gezellige restaurantjes in de nabije omgeving. Bijzonder is een bezoekje en etentje in Kasteel Maurick in Vught, op zo’n 10 km verwijderd van Gelukkig-Wel. In de omgeving mooie wandel- en fietsmogelijkheden.

Hier staat genieten centraal, vandaar dat wij zeggen: Never Stop Travelling Approved.

Leave a Reply