Skip to main content
WandelenWeekend weg

Ontspannen in de Ger van Sint Michielsgestel

Wat kun je beleven in Sint Michielsgestel? Oftewel een weekendje weg in eigen land!

Verrassings weekendje weg in eigen land, oftewel een micro-adventure @ home! In de GER slapen in Sint Michielsgestel, ik zeg GELUKKIG-WEL! 13 t/m 15 april 2018.
Als je altijd goed bent voor je meisje krijg je nog eens wat terug! Tot vrijdagmiddag 17.30 uur, wist ik nog van niets! Enkele inpakspullen waren bekend, voor de rest niks. Ook leuk/gezellig, een verrassingsweekendje!

13 april: Na Eersel, op naar? Uiteindelijk komen we aan in Sint Michelsgestel, of all places……. Aangekomen bij GELUKKIG-WEL, is het al snel duidelijk, we gaan dit weekend slapen in een Mongoolse Ger, in het Nederlands een Joert genaamd! Dit komt bekend voor, in 2015 hebben we immers meerdere nachten in een ger geslapen tijdens onze Trans Mongolië Express!

Lekker zitje met een hotpool, hoezo relaxweekend……… Privé sauna, hoezo relaxweekend………

Borrel- en hapjestijd op vrijdag de dertiende, yeah!

Rond 19.15 uur krijgen we roomservice (baby, I can use meal…….) van Marieke Verlangen, eigenares van Gellukig-Wel. Echt een mega gaaf stekkie in Sint Michielsgestel.

Na het eten is het thee-time, natuurlijk met gekookt water op ons houtvuurtje. Wat een gezelligheid en genieten! Na een drukke werkweek wordt het genieten in de Ger ipv de sauna e.d. Gave locatie!

14 april: GOEDEMORGEN Sint-Michielsgestel! We slapen uit tot 08.15 uur, yeah! Wakker worden in een Ger in Sint-Michielsgestel, yep gaaaaaf! Meneer van Stoffelen, knor knor knor…..

Na het overheerlijke ontbijtje om 09.00 uur krijgen we een overheerlijke massage van Petra Verlangen van Divali Massage. Petra is vaak en veel in Nepal geweest, dus we hebben gespreksonderwerpen genoeg. Wij genieten maximaal van onze massage. Van 10.00 uur tot ruim 13.00 uur in de massage ruimte geweest, yeah! Daarna klein hapje en de sportkleding aan, lekker hard lopen in Sint Michielsgestel. Yep, bij de relaxweekend horen ook sportiviteiten! Hoppa, gas er op. Lekker weertje, kleine 20 graden dus lopen in de korte broek en shirt! Daarna een licht hapje en gaan we onze houtgestookte sauna opstoken. Yeah, die haalt met gemak de 90 graden! Genieten en relaxing dus. Wat doe je dan met de Hottube, juist ja, vullen met ijs- en ijskoud water. Chillen dus!!

Na deze overheerlijke relaxdag gaan we rond 19.15 uur op naar Kasteel Maurick in Vught. Hier gaat ons diner plaatsvinden voor deze avond. Een super bijzondere locatie voor een mega bijzonder weekend! Een avondje culinair genieten in Vught dus! Yep, nog eens oesters gegeten. Lekker maar eigenlijk ook nooit echt bijzonder!

Rond middernacht zijn we terug bij “onze” Ger en kunnen we zeggen dat we een overheerlijke dag en etentje afsluiten!

15 april: GOEDEMORGEN vanuit Sint-Michielsgestel, net zo gezellig maar net ietsje dichterbij dan Sint Petersburg! Gelukkig is onze “hottube”  nog gevuld met koud water, dus nog ff plonzen! YEAH! Aansluitend douche en weer ontbijttijd! Na wederom een overheerlijk en goed verzorgd ontbijt, doen we met Petra nog een klankschalen sessie.

Bye Bye Gelukkig Wel, een meer dan leuke en bijzondere locatie. Wij zeggen: DOEN! Wij gaan nog een leuke wandeling maken van zo’n 12 km. Omgeving: Vught, Sint Michielsgestel. Erg leuke en bijzondere omgeving/route! Wandelen langs landgoederen bij Vught.

Rond 16.30 uur weer lekker thuis! Einde van wederom een zeer geslaagd en gaaf weekend! Een verrassingsweekend, TOP! Tot de volgende trip maar weer………

Leave a Reply