Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

KorKor Lodge in Ethiopië ontvangt Never Stop Travelling Erkenning

Goed verzorgd met prachtige uitzichten overnachten in Ethiopië? Ja, dat kan…

KorKor Lodge ligt in een prachtig berglandschap in Megab Village, Tigray in het Noorden van Ethiopië. Via een “cactuslaan” rijd je naar de prachtig gelegen Lodge toe. Tijdens je verblijf hier is alles inbegrepen en er worden goede maaltijden geserveerd. De uitzichten vanuit de Lodge zijn grandioos en de ruime kamers bieden allemaal zicht op het “voor de deur” gelegen bergmassief. Vanuit de Lodge kun je schitterende hikes en wandeltochten naar diverse kerken en Monastery’s maken, waarvan er enkele volledig in bergwanden zijn uitgehouden. Deze Lodge inclusief omgeving is een Ethiopisch hoogtepunt en de Never Stop Travelling Erkenning meer dan waard! Begin 2020 reikte Never Stop Travelling dan ook de Erkenning uit aan de KorKorLodge!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Ethiopië, zowel individueel alsook in groepsverband! Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land.

Onze volledige Ethiopië reis eens bekijken, kijk dan snel HIER!

Leave a Reply