Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Simiem Lodge in Ethiopië ontvangt Never Stop Travelling Erkenning!

Eerste Ethiopische Lodge in Simiem Mountain National Park ontvangt de Never Stop Travelling Erkenning!

Tijdens onze reis door het Noorden van Ethiopië wordt Never Stop Travelling aangenaam verrast tijdens het verblijf in Simiem Lodge. Deze schitterend gelegen lodge, is de hoogst gelegen overnachtingslocatie van geheel Afrika, op een hoogte van 3.260 meter. Het personeel van de Lodge is behulpzaam, erg vriendelijk en goed Engels sprekend, dagelijks wordt er een buffet diner en ontbijt geserveerd met diverse gerechten van goede kwaliteit. De uitzichten rondom de Lodge zijn fenomenaal en de zon gaat dagelijks schitterend onder, wat vanuit de traps opgestelde lodges goed zichtbaar is. De manager van de Simiem Lodge was dan ook blij verrast dat hij de Never Stop Travelling Erkenning persoonlijk in ontvangst mocht nemen.

Wij mochten op deze bijzondere locatie oud- en nieuwjaar doorbrengen, waarin we tijdens onze nieuwjaarsdag hike midden tussen honderden bavianen terecht kwamen. Een meer dan bijzonder hoogtepunt op de eerste dag 2020.

Deze hike, die we maakten inclusief Ranger en gids, werd top geregeld vanuit de Simien Lodge.

De kamers en sanitaire voorzieningen zijn goed, het is Ethiopië dus verwacht geen extreme luxe. Bezoek je het Noorden van Ethiopië dan mag deze locatie niet ontbreken! Never Stop Travelling adviseertje  hier minimaal twee nachten te verblijven om het National Park goed te kunnen verkennen. Uiteraard kan Never Stop Travelling je boeking realiseren maar belangrijker nog je volledige Ethiopië reis samen stellen.

Simiem Lodge is Never Stop Travelling Approved! Ben jij die eerste die onze Erkenning op je selfie zet?

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Ethiopië, zowel individueel alsook in groepsverband! Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land.

Onze volledige Ethiopië reis eens bekijken, kijk dan snel HIER!

Leave a Reply