Skip to main content
Nieuws

Samenwerking met Get Up and Go Vietnam

Ook eens op een bijzondere manier door Vietnam, Cambodja en/of Laos reizen? Groepsreizen of op eigen gelegenheid met gids? Bespreek met ons de mogelijkheden en reis met onze partner door deze prachtige gebieden! De eigenaar van onze partner is Nederlander! Get Up And Go Vietnam staat synoniem voor passie voor reizen. Onze kennis, ervaring en passie komen voort uit het jarenlange zelf reizen door dit fascinerende land. Deze ervaringen maken het mogelijk om het beste te selecteren en dit met u te delen. We weten hoe waardevol uw vakantie en uw budget zijn, dus we zijn experts in het opstellen van het perfecte plan, speciaal voor en samen met U. Het zorgvuldig in balans brengen van dromen, verlangens en verwachtingen met een voor U passend budget, of u nu alleen reist, als stel, familie of groep.

We zijn er trots op dat we nu inmiddels 3 jaar op rij van TripAdvisor het Certificate of Excellence hebben mogen ontvangen.

Leave a Reply