Skip to main content

Heerlijk genoten van een weekje rust waarin we uiteindelijk toch nog heel veel ondernomen hebben, prachtige trip en goed georganiseerd door Never Stop Travelling.

We hadden een eigen strandje voor “onze deur” dat was natuurlijk helemaal geweldig, samen met mijn meiden. In ons Resort werd alles op en top voor ons verzorgd, die Mexicanen deden echt alles voor ons, ze renden letterlijk voor ons. Het eten was overheerlijk, echt genoten. Naast “ons” strandje hadden we ook nog drie zwembaden aan de deur, heerlijk. Wij hebben intens genoten. Een trip met kostbare herinneringen!

Een dagje met een huurauto op pad behoorde tot een van de hoogtepunten van onze vakantie, lokaal gegeten, cultuur gesnoven en onderweg erg leuke stops gemaakt.

We maakten ook een schitterende boottrip door een lagoon met erg smalle openingen tussen de rotsformaties. We hebben schildpadden gezien en over een groep haaien heen gezwommen, wauw!

Tijdens deze trip bezochten we ook nog een idealistisch eiland.

Een geweldige vakantie gehad, met veel lol, leuke dingen gedaan, lekker gegeten en natuurlijke drankjes. Leuke souvinrs als herinnering. Intens genoten van elke minuut; een zeer goede keuze voor ons!

Never Stop Travelling

Grandioos! Wij raden iedereen aan de expertise van Never Stop Travelling in te schakelen, zullen wij zeker ook weer doen bij onze toekomstige reizen.

Leave a Reply