Skip to main content
Onze klanten op reis

Adembenemende rondreis door 9 staten van Amerika

Cor en Christa vierden samen hun 25-jarig huwelijk in the USA!

Ze bezochten 9 staten van Amerika in 1 trip, zij vonden Never Stop Travelling de beste reisspecialist om deze reis volledig op maat voor hen samen te stellen.

Hun eerste reactie; “Helemaal geweldig” en nog veel gaver dan dat we hadden gehoopt!

De verwachtingen van Cor en Christa waren hoog maar de uitkomst was toch nog “meer dan verwacht”.

Met de trein door Amerika, je denkt er niet direct aan maar is prima te doen! Goede verbindingen en prachtige vergezichten vanuit de trein, echt genieten.

Dus erg blij dat Never Stop Travelling ons dat voorstelde en we het ook hebben gedaan.

Tijdens deze (uitgebreide) trip verbleven we continu in goede accommodaties waarbij Hotel Marseille en Art Deco er zeker uitsprongen.

Wij reisden van enorme steden zoals New York, Boston e.d. naar het platteland en waren nog in de gelegenheid om een familiebezoek af te leggen, was bij elkaar wel wat knutselwerk maar Jolanda loodste ons daar goed doorheen. Cor liep zelfs nog een hele marathon tijdens deze trip, als fanatiek hardloper een zeer gave toevoeging aan de reis en de grote wens van Cor.

Aaneenschakeling van hoogtepunten, echt te veel om op te noemen maar de boottrip naar de Niagara-watervallen, Key-West, Broadway, Smokey Mountains en fietsen door Central Parc (NY) willen Cor en Christa toch niet onbenoemd laten. Grandioos!

Over Never Stop Travelling

Top geregeld!

Zelfs toen een tropische storm Amerika naderde werden wij door Jolanda continu op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van de storm, gelukkig ging de storm langs ons af.

Onze volgende verre reis gaat zeker weer door Never Stop Travelling geregeld worden!

Een aanrader voor iedereen. Reizen op maat; dat hebben we mogen ervaren.

Het was precies en meer dan onze wensen.

Leave a Reply